Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایان رایت، مدیر شورای مواد غذایی و نوشیدنی در انگلیس گفت: کمبود مواد غذایی و بالا رفتن بهای این محصولات که به ویژه در پی محاصره بنادر اوکراین پدید آمد، نیازمند طرح‌های اضطراری دولت انگلیس بود که به علت آماده نبودن این طرح ها، اکنون بحرانی به مراتب بزرگ‌تر از بحران کمبود سوخت و بالا رفتن بهای انرژی، انگلیس را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایان رایت افزود: به علت نبود طرح‌های دولتی در زمینه تامین مواد غذایی، آینده "ترسناک" شده است.

روزنامه ایندیپندنت در این باره نوشت: محاصره اوکراین به دست ارتش روسیه، موجب شده است ۲۵ میلیون تن گندم در انبار‌های اوکراین باقی بماند که باعث تهدید قحطی در کشور‌های فقیر می‌شود و از آنجایی که انگلیس نیز وابسته به گندم وارداتی است، این کشور نیز در معرض تهدید است.

ایندیپندنت افزود: روغن خوراکی که در سرخ کردن سیب زمینی، تهیه غذا‌های آماده، بیسکویت و مایونز استفاده می‌شود، اکنون دچار کمبود است و افزایش بهای کود شیمیایی و بالا رفتن بهای غذای حیوانات در انگلیس نیز به تولید داخلی در این کشور آسیب زده است.

مسئولان سازمان‌های خیریه می‌گویند غذا‌هایی که مردم خیر به سازمان‌های خیریه می‌دهند، کم شده است و با توجه به این که دولت انگلیس به این خیریه‌ها کمک نمی‌کند با تداوم این روند، تغذیه میلیون‌ها بی خانمان و افراد فقیر مختل می‌شود.

شورای مواد غذایی و نوشیدنی در انگلیس از دولت خواست تا طرح‌های خود را برای امنیت غذا در این کشور ارائه دهد.

انجمن ملی کشاورزان انگلیس (National Farmers’ Union) و نیز سازمان توزیع مواد غذایی در این کشور با نام فیر شیر (FairShare) با انتقاد از دولت انگلیس اعلام کردند سالانه دو میلیون تن مواد غذایی در این کشور روانه زباله دانی‌ها می‌شود. برخی خیریه‌ها از بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس خواسته اند همچون جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا "نشست گرسنگی" (hunger summit) برگزار کند تا بحران مواد غذایی بررسی شود، اما دولت انگلیس تاکنون به این درخواست توجه نکرده است. دولت انگلیس همچنین به درخواست مجلس این کشور مبنی بر تعیین "وزیر فقر غذایی" (food poverty minister) پاسخ نداده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بحران غذا بحران انرژی جنگ اوکراین دولت انگلیس مواد غذایی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است

به گزارش قدس آنلاین، آیت الله «سید ابراهیم رئیسی» در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیأت دولت، ضمن محکومیت استمرار جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به ویژه حمله به اماکن مسکونی رفح، فجایع در حال وقوع در این منطقه را برای امت اسلامی و همه وجدان‌های بیدار و ملت‌های آزاده نگران‌کننده و برای حامیان رژیم جنایتکار صهیونیستی، موجب شرم‌ساری و سرافکندگی بیشتر دانست و اظهار کرد: امروز کشورهایی که به‌واسطه حمایت از این رژیم جنایتکار، دست‌شان به خون پاک زنان و کودکان مظلوم غزه آلوده شده نیز در مقابل گستاخی و تفرعن صهیونیست‌ها مستأصل شده‌اند.

رئیس‌جمهور خیزش دانشجویان و نخبگان در نقاط مختلف جهان به‌ویژه کشورهای غربی در حمایت از مردم مظلوم فلسطینی را در بازدارندگی جنایات این رژیم غاصب موثر دانست و ضمن انتقاد از رفتار انفعالی نهادها و سازمان‌های بین‌المللی و برخی دولت‌های غربی و عربی در مقابل جنایات بی‌سابقه و ضد انسانی صهیونیست‌ها گفت: سکوت در قبال این جنایات ظلمی بزرگ به بشریت است که طبق وعده الهی عقوبتی سخت در انتظار کسانی خواهد بود که با حمایت خود سبب تداوم این جنایات شده‌اند.

آیت الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود رفع مشکل بیکاری استان‌های دارای بالاترین نرخ بیکاری را از جمله دستور کارهای اولویت‌دار دولت عنوان کرد و از معاون اول رییس‌جمهور خواست با تشکیل کارگروهی متشکل از استانداران مربوطه و وزرای کشور و تعاون، کار و رفاه اجتماعی، طرح‌ها و برنامه‌های مدیران استانی در این زمینه را اخذ و با پیگیری ویژه تحقق آن‌ها را دنبال کنند.

رئیس‌جمهور همچنین با تاکید بر ضرورت تعیین شاخص ارزیابی عملکرد مدیران دولت، دستگاه‌های مسئول را موظف کرد با احصای شاخص‌های علمی و کارشناسانه به ارزیابی مدیران اقدام کنند تا خدای ناکرده حقی از دستگاه‌های اجرایی ضایع نشود.

آیت الله رئیسی در ابتدای این جلسه ضمن تبریک فرارسیدن ایام ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع)، دهه کرامت را بستری معنوی برای تببین و کسب معارف از گنجینه والای اهل بیت علیهم‌السلام در برهه کنونی عنوان کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور در گزارشی از برگزاری سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری (inotex) در پارک علم و فناوری پردیس، از حضور ۴۰۰ شرکت دانش‌بیان همراه با محصولات تولیدی خود در نمایشگاه امسال خبر داد که ۲۰ محصول تولیدی برای بار اول رو نمایی شده است.

حضور ۳۰۰ سخنران و بازدید هیئت‌های عالیرتبه‌ای از روسیه، مالزی، هلند و ترکیه از این نمایشگاه خبرهای دیگر آقای دهقانی فیروزآبادی در جلسه امروز بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گزارشی از روند آماده‌سازی نمایشگاه بین‌المللی کتاب با رویکرد عدالت فرهنگی ارائه کرد و افزود: در نمایشگاه امسال نیز همانند سال گذشته با همکاری اداره پست، ارسال کتاب به اقصی نقاط کشور به صورت رایگان و با ۳۰ درصد تخفیف در قیمت کتاب انجام خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی از بهره‌برداری از واحدهای مسکونی و واگذاری زمین به متقاضیان همزمان با سفر رییس‌جمهور به استان قم خبر داد و گفت‌: در سفر رئیس جمهور به این استان ۳ هزار ۸۷۰ واحد مسکونی به بهره‌برداری خواهد رسید و به همین میزان زمین نیز تقدیم مردم خواهد شد.

وی همچنین از رشد چشمگیر ترانزیت در کشور خبر داد و افزود: ترانزیت در کشور در سال گذشته رشد قابل توجه ۵۸ درصدی را تجربه کرده که این رشد ادامه خواهد داشت، به نحوی که در ۴۵ روز گذشته نسبت به مدت زمان مشابه آن در سال قبل نیز شاهد رشد ۵۳ درصدی بوده‌ایم.

وزیر جهاد کشاورزی نیز به ارایه گزارشی از اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور پرداخت و گفت‌: از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون ۴۰ میلیون هکتار سطح اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور با ۱۷ میلیارد متر مکعب استحصال آب تثبیت شده، ۹۰ میلیون هکتار زمین مستعد اجرای طرح‌های آبخیزداری شناسایی و کار مطالعاتی و طراحی ۲۰ میلیون هکتار از آن آماده شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت هم از تدوین و ارائه بسته‌های تشویقی سرمایه‌گذاری همزمان با هفته تولید و تجارت در تیرماه امسال خبر داد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • دولت ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل سیستان و بلوچستان اختصاص داد
  • رئیس جمهور: سکوت در قبال جنایات صهیونیست‌ها ظلم بزرگ به بشریت است
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • این مواد غذایی قند پنهان دارند
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند