Web Analytics Made Easy - Statcounter

بحران سوخت در آمریکا حتی در ایام تعطیلات هم دست از سر بایدن برنداشت و او را مجبور به بیان راهکار جدید دولتش برای حل این بحران کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز گذشته هنگامی که در حال گذراندن تعطیلات خود در سواحل دلاور بود، مجبود شد به پرسش خبرنگار سی‌ان‌ان درباره بحران سوخت پاسخ داده و راهکار جدید دولتش برای حل این بحران را بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد دولت در نظر دارد به عنوان بخشی از حل بحران سوخت که به شکلی گسترده در سراسر آمریکا اتفاق افتاده، از کارت های تخفیفی سوخت برای کاهش فشار ناشی از افزایش بی سابقه بهای آن استفاده کند.     

این در حالی است که بهای متوسط بنزین معمولی روز دوشنبه به 5 دلار در هر گالن رسید که این رقم 2 دلار بیشتر از همین زمان در سال گذشته میلادی بوده است.  

پیشنهاد استفاده از کارت های تخفیفی سوخت، یکی از مسکن های موقت مالی برای کمک به کاهش هزینه های سوخت مردم آمریکاست در حالی که پیاده سازی این پیشنهاد پیش از این با مقاومت روبرو شده بود. حدود 2 ماه پیش و پس از ارائه این طرح، شورای دموکرات های مجلس نمایندگان آمریکا ضمن رد آن، اظهار کردند ارائه این کارت ها می تواند اثرات غیرمنتظره‌ای در افزایش تورم داشته باشه و راهکاری هزینه بردار و مشکل آفرین برای قشر ضعیف جامعه است.

علاوه بر این، برخی مقامات ارشد کاخ سفید معتقدند کمبود میکروچیپ در آمریکا، روند تولید کارت های تخفیفی را با مشکل مواجه می کند و خرید چیز دیگری(کارت تخفیف) به جز سوخت برای خودرو، برای مردم مشکل است. همچنین مشخص نیست که مردم از طریق این کارت ها چه مقدار پول دریافت می کنند.

کارت های تخفیفی سوخت تنها یکی از چندین راهکاری است که دولت بایدن آن را مورد توجه قرار داده در حالیکه کاخ سفید امیدوار است با اجرای این طرح در انتخابات ماه نوامبر تغییری به نفع خود ایجاد کند.

علاوه بر کارت های تخفیفی سوخت، قطع دریافت مالیات بر سوخت برای مصرف کنندگان به ازای 18/4 سنت در هر گالن، یکی دیگر از طرح های دولت بایدن در راستای مقابله با افزایش قیمت سوخت است.

بایدن ابراز امیدواری کرد که براساس آمار و اطلاعات بتواند تا آخر هفته درباره قطع دریافت مالیات بر سوخت تصمیم گیری کند.

این در حالی است که جنت یلن وزیر خزانه داری آمریکا در مصاحبه با شبکه ای بی سی مخالفت خود را با قطع مالیات بر سوخت اعلام کرد و جنیفر گرانهولم وزیر انرژی نیز معتقد است بخشی از چالش مالیات بر سوخت، سرمایه گذاری در این مسیر است.

پالایشگاه های نفت معتقدند توانایی آنها در تولید بیشتر بنزین و سوخت های دیزلی محدود است و این بدان معناست که تا زمان افزایش تقاضا و کاهش عرضه، قیمت ها همچنان بالاست.

در همین حال، شرکت نفت و گاز آمریکا و تولیدکنندگان سوخت و مواد شیمیایی در نامه ای مشترک به جو بایدن اعلام کردند در حال حاضر ظرفیت تولید و استخراج آنها به حداکثر رسیده و تقریبا نیمی از ظرفیت تولیدی آنها به علت آنکه از تجهیزات برای تولید سوخت های قابل احیا استفاده می شود، از کار افتاده است.

در این نامه آمده است: شرلیط امروز ما یک شبه به وجود نیامده و به زودی هم حل نمی شود. ما برای حفظ و افزایش امنیت انرژی و بالابردن ظرفیت استخراج پیشنهاد می دهیم که ظرفیت تولید انرژی داخلی شامل زیر ساخت های جدید تقویت شود

بایدن هفته گذشته در نامه‌ای به شرکت نفت و گاز اکسون موبیل گفت: پالایشگاه ها از این بحران سود سرشاری بدست آورده و در بحبوحه افزایش تورم و تلاش زیاد خانواده ها برای پرکردن مخزن بنزین خودروهایشان، حاشیه سود بالایی بدست آورده‌اند و باید با افزایش ظرفیت استخراج خود به کاهش بهای سوخت کمک کنند.

در نامه بایدن به اکسون موبیل آمده که در زمان جنگ، بدست آوردن حاشیه سود بالاتر از سطح نرمال که به طور مستقیم با خانواده های آمریکایی مرتبط است، قابل قبول نیست. دولت من آمادگی استفاده از تمام ابزارهای درست دولتی فدرال را برای افزایش ظرفیت استخراج و تولید در آینده نزدیک را داشته و این اطمینان را می دهد که نیاز سوختی هر نقطه از کشور به درستی تامین می شود.

وی با اشاره به اینکه استخراج کنندگان آمریکایی تولید خود را در دوران همه گیری کرونا کاهش داده بودند، از آنها خواست تا بار دیگر ظرفیت تولید خود را افزایش دهند.

بهای جهانی نفت در پی تهاجم روسیه به اوکراین و تشویق کشورهای اروپایی به تحریم نفت روسیه از سوی آمریکا و قطع خرید انرژی از روسیه، افزایش چشمگیری یافته است.

در حالی که دولت بایدن به علت افزایش بی سابقه تورم، مورد تهاجم سنگین جمهوری خواهان قرار گرفته، اما بایدن افزایش بی سابقه بهای نفت و بنزین و این تورم افسار گسیخته را به گردن پوتین و تهاجم وی به اوکراین انداخت.

بر اساس داده‌های انجمن خودروی آمریکا (AAA)، که قیمت‌ها را در بیش از 60000 پمپ بنزین در سراسر این کشور دنبال می‌کند، قیمت‌ها اکنون از زمان تحلیف جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا دو برابر شده است.

این در حالی است که نتایج تحقیقات و نظرسنجی جدید دانشکده اقتصاد دانشگاه شیکاگو، از اقتصاددانان برجسته آمریکایی نشان می دهد که این کشور در سال 2023 دچار رکود اقتصادی شدیدی خواهد شد.

علاوه بر این، صندوق بین‌المللی پول از جهش 5 برابری نرخ تورم آمریکا در سال 2021 خبر داد و اعلام کرد این کشور در جدول رده‌بندی جهانی نرخ تورم طی این سال 51 پله بالا آمده است.

بایدن برای کاهش بهای سوخت دست به دامن اکسون موبیل شد

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیات بر سوخت ظرفیت تولید کارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۸۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۲۰ |برنت ۸۳ دلار و ۸۱ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۳ سنت معادل ۰.۲۸ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۸۱ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز پنجشنبه افزایش یافته است. کاهش ذخایر نفت خام آمریکا در بحبوحه افزایش فعالیت پالایشگاهی در این کشور و همچنین بالا رفتن واردات سالانه نفت چین در ماه گذشته نشانه‌ای از افزایش تقاضا در بزرگترین کشورهای مصرف کننده نفت دنیاست و از قیمت نفت حمایت کرده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 23 سنت معادل 0.28 درصد افزایش به 83 دلار و 81 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 33 سنت معادل 0.42 افزایش 79 دلار و 32 سنت معامله می‌شود.
گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا 1.4 میلیون بشکه طی یک هفته گذشته کاهش یافته و به 459.5 میلیون بشکه رسیده است، یعنی بسیار بیشتر از انتظار تحلیلگران که پیش‌بینی 1.1 میلیون کاهش ذخایر را داشتند. این در حالیست که فعالیت پالایشگاهی در آمریکا 307 هزار بشکه در روز در این مدت افزایش داشته است.

مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شدعربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد



بدین ترتیب ذخایر بنزین آمریکا بیش از 900 هزار بشکه افزایش یافته و به 228 میلیون بشکه رسیده است.
به نظر می‌رسد بالا رفتن فعالیت پالایشگاهی در آستانه فصل پرمصرف تابستان تا حدی تاثیر افزایش ذخایر بنزین و میعانات گازی را خنثی کرده است.
از طرف دیگر، اطلاعات گمرک چین نشان می‌دهد واردات نفت خام این کشور به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت دنیا، در ماه آوریل برابر با 44.72 میلیون تن بوده است، یعنی حدود 10.88 میلیون بشکه در روز. این رقم 5.45 درصد نسبت به 10.4 میلیون بشکه وارد شده در آوریل 2023 افزایش دارد.
امید به آتش بس در جنگ بین رژیم صهیونیستی و حماس مانع بالا رفتن قیمت نفت شده است. آمریکا در این هفته اعلام کرد مذاکره‌کنندگان باید بتوانند اختلافات بین رژیم صهیونیستی و حماس را حل کنند.
تحلیلگران عقیده دارند با وجود اینکه کاهش قیمت نفت موقتی است، اما احتمالاً دیگر به اوج ماه آوریل یعنی بالاتر از 90 دلار در هر بشکه، زمانی که تنش‌های ژئوپلیتیکی شدت یافته بود، نخواهد رسید.
انتهای پیام/7

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت بالارفت
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۲۰ |برنت ۸۳ دلار و ۸۱ سنت شد
  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت