Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از تارنمای روزنامه "فایننشال تایمز"، با افزایش نگرانی ها نسبت به رشد بهای نفت، دولت «جو بایدن» تلاش ها برای اجرای یک طرح که در آن واردکنندگان نفت باید برای قیمت نفت خام روسیه سقف تعیین کنند را افزایش داده است.  

در این راستا، مقام های آمریکایی اعلام کرده اند که مذاکرات با چین، هند و سایر کشورهایی که در پی اعمال تحریم های نفتی اروپا بر روسیه، به نفت ارزان قیمت این کشور روی آورده اند را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش‌های دیپلماتیک در واشنگتن در حالی صورت می‌گیرد که انگلیس و آمریکا در حال آماده شدن برای اجرای طرح ممنوعیت بیمه و خدمات اتحادیه اروپا برای کشتی‌های حامل نفت روسیه هستند. ممنوعیت بیمه نفتکش های حامل نفت روسیه در واقع بخشی از تلاش غرب برای محدود کردن درآمد حاصل از صادرات انرژی کرملین است که به منظور تامین هزینه جنگ در اوکراین استفاده می شود و از دسامبر (آذر) سال‌جاری اجرایی می گردد.

همزمان برخی مقام های آمریکا به سایر کشورها هشدار داده اند که اجرای این طرح می توان سبب کاهش صادرات نفت روسیه شود و قیمت ها را افزایش داده و بار سنگین تری بر دوش مصرف کنندگان بگذارد و در عین حال آسیب اقتصادی چندانی بر مسکو وارد نکند.

گفته می شود وزارت خزانه‌داری آمریکا اعضای گروه هفت و خریداران بزرگ نفت روسیه (از جمله چین و هند) را تحت فشار قرار داده تا برای نفت روسیه سقف تعیین کنند و تا زمانی که قیمت نفت روسیه به میزان قابل توجهی با تخفیف ارائه شود از ممنوعیت بیمه و خدمات دریایی هم معاف می شود.

یکی از منابع نزدیک به مذاکرات درخصوص تعیین سقف برای قیمت نفت روسیه به فایننشال تایمز گفت: با شروع کامل ممنوعیت بیمه نفتکش ها، تولید روسیه کاهش می یابد، مگر اینکه از سقف قیمت برای ادامه صادرات استفاده کند. وی این اقدام را یکی از راه های جلوگیری از افزایش روزافزون قیمت نفت دانست.

بایدن در هفته‌های اخیر مدعی شده که تلاش دولتش برای کاهش بار ناشی از افزایش قیمت بنزین بر دوش رانندگان در حال به ثمر نشستن است.

اما چند مقام کاخ سفید که خواستند نامشان فاش نشود، ابراز نگرانی کردند که شاید معامله گران بازار نفت تاثیر بالقوه اعمال ممنوعیت بیمه نفتکش ها را بدون تعیین سقف قیمت، دست کم بگیرند.

مدیران و تحلیلگران نفتی نیز این طرح آمریکا را زیر سوال برده و نسبت به حرکت تلافی جویانه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه برای کاهش صادرات نفت هشدار داده اند. روسیه در حال حاضر عرضه گاز طبیعی به اروپا را هم محدود کرده است.

«الویرا نابیولینا» رئیس بانک مرکزی روسیه هفته گذشته در واکنش به اجرای طرح ممنوعیت بیمه نفتکش های حامل نفت روسیه گفت که کشورش از فروش نفت به خریدارانی که سعی در "تحمیل چنین سقفی" دارند، خودداری خواهد کرد.

آمریکا با اجرای این طرح قصد دارد علاوه بر کاهش درآمدهای نفتی روسیه، عرضه آن دست نخورده باقی بماند.

براساس گزارش های رسیده هنوز بر سر سقف قیمت نفت تصمیم گیری نشده و مکانیسم پیشنهادی می تواند انعطاف پذیر باشد تا تحرکات بازارهای نفت هم در نظر گرفته شود.

نفت خام پایه اورال روسیه در هفته جاری به بهای ۷۹ دلار در هر بشکه در مقایسه با ۱۰۴ دلار نفت برنت که شاخص قیمت جهانی است، فروخته شد.

برچسب‌ها روسیه ایالات متحده آمریکا دولت بایدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه ایالات متحده آمریکا دولت بایدن روسیه ایالات متحده آمریکا دولت بایدن نفت روسیه قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۹۸۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان ملل : درگیری در غزه در مرحله حساس دیگری قرار دارد

 «مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، گفت که درگیری در غزه در مقطع حساس دیگری قرار دارد و هشدار داد که دستور  جدید تخلیه  مردم توسط اسرائیل و عملیات زمینی منجر به مرگ و آوارگی بیشتر خواهد شد.

به گزارش ایرنا، مارتین گریفیتس معاون دبیرکل سازمان ملل در امور اضطراری و بشردوستانه گفت که غیرنظامیان باید محافظت شوند و نیازهای اولیه‌شان برآورده شود و کسانی که باید محل را ترک کنند باید زمان کافی برای انجام این کار، و همچنین یک مسیر و مکان امن برای رفتن داشته باشند.

معاون دبیر کل سازمان ملل تاکید کرد که سازمان ملل متحد متعهد به ارائه کمک به مردم بدون توجه به مکان آنها است. تیم های اوچه هنوز در رفح هستند، جایی که بیش از یک میلیون نفر از جمله ۶۰۰ هزار کودک در آن پناه گرفته اند. گریفیتس گفت که ما همچنین در حال افزایش حضور خود در شمال غزه هستیم تا به خانواده هایی که به آنجا نقل مکان کرده اند کمک کنیم.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گزارش می دهد که اکثر مردمی که از رفح آواره شده اند با استفاده از خودروها، کامیون ها و چهارپایان از طریق سه جاده اصلی به خان یونس و دیر البلاح می روند. .

در همین حال، گذرگاه رفح به غزه همچنان بسته است، در حالی که اسرائیل گفته است گذرگاه کرم شالوم در سمت اسرائیل باز است.

گریفیتس ادامه داد: ما در حال تعامل با همه دست اندرکاران برای از سرگیری ورود کالاها به غزه از جمله سوخت هستیم. با این حال، وضعیت به شدت درحال تغییر است و ما همچنان با طیفی از چالش‌ها، در بحبوحه درگیری های فعال، مواجه هستیم.

این مقام سازمان ملل گفت: ما امیدوار به همکاری و تسهیل برای عملیاتی کردن دوباره این گذرگاه ها هستیم، زیرا ذخایر منابع حیاتی - از جمله سوخت در هر ساعت کاهش می یابد.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل گزارش داده است که که به طور متوسط روزانه ۴۸ کامیون و بیش از۱۶۰ هزار لیتر سوخت از ۱ تا ۵ مه از طریق گذرگاه رفح وارد غزه شده است. ما برای ادامه عملیات بشردوستانه به این سوخت نیاز داریم.

بر اساس گزارش ها، همه امکانات پزشکی کلیدی در رفح به زودی غیرقابل دسترس یا غیر قابل استفاده خواهد شد. بیمارستان النجار که یکی از ۳ بیمارستان در رفح است, روز گذشته به طور ناگهانی تخلیه شد، زیرا در منطقه تحت دستور تخلیه اسرائیل قرار داشت. به گفته سازمان بهداشت جهانی، این مرکز تنها بخش دیالیز را دارد که هنوز در غزه فعال است و حدود ۲۰۰ بیمار از خدمات آن استفاده می کنند.

اسکات اندرسون، مدیر امور آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) در غزه، روز چهارشنبه به وقت محلی گفت که عملیات نظامی در اطراف گذرگاه رفح با بمباران در طول روز انجام شده است.

تداوم خصومت‌ها و مسدود شدن ادامه ورود اقلام حیاتی بشردوستانه به غزه عواقب جدی برای تأمین غذا و خدمات تغذیه خواهد داشت و بهبود شرایط را در اماکن جدید و پیشین آوارگان غیرممکن می‌سازد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشدار سازمان ملل : درگیری در غزه در مرحله حساس دیگری قرار دارد
  • آلمان نمایش نمادهای مربوط به روز پیروزی را ممنوع کرد
  • شکایت تیک‌تاک از دولت آمریکا
  • مقام سازمان ملل: نتیجه حمله به رفح، مرگ و آوارگی بیشتر خواهد بود
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه
  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • پایانی بر اجاره بهای بی‌حساب و کتاب مسکن
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است