Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه ایران نوشت: به گزارش اسکای نیوز، شهروندان بریتانیایی در حالی مهیای پاییز و زمستان سخت این کشور می‌‌شوند که بنا بر اعلام کارشناسان، بهای انرژی از ماه اکتبر با رشد سالانه حدوداً دو برابری به ۳۶۰۰ پوند خواهد رسید و این رقم آوریل سال بعد زیادتر هم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این افزایش قیمت‌ها علاوه بر آنکه زنگ خطر را برای موجودیت بیش از ۴۰۰ هزار مشاغل خرد در سراسر بریتانیا به صدا درآورده، از سوی کنفدراسیون بهداشت انگلیس نیز خطرناک توصیف شده است.  کنفدراسیون بهداشت و درمان انگلیس در نامه‌ای به ناظم زهاوی، وزیر دارایی این کشور هشدار داد در صورت قصور دولت برای رفع فشار مضاعفی که بر بخش سلامت وارد است، با توجه به اینکه افزایش بهای انرژی مردم را فقیرتر کرده و در عین حال سرما و گرسنگی نیز آنها را تهدید می‌‌کند، باید در انتظار افزایش شمار بیماران و در نتیجه آن روند صعودی مرگ‌ومیر در این کشور تا نزدیک به  ۱۰ هزار نفر در سال بود.

هشدار قرمز فقر سراسری

براساس آخرین تحقیقات مراکز پژوهشی انگلیس، از ژانویه حدود دو سوم شهروندان بریتانیایی به فقر سوخت دچار خواهند شد، به عبارت دیگر افزایش بهای انرژی حدود ۱۰ درصد به هزینه‌های خانوارها خواهد افزود. در این شرایط به نوشته گاردین، هزینه زوج‌های بازنشسته به بیش از ۸۴ درصد و هزینه هر خانوار با دو فرزند یا بیشتر حدود ۹۰،۴ درصد هزینه‌های کنونی آنان خواهد رسید. وزرای کابینه انگلیس در این شرایط اعطای یک بسته حمایتی ۴۰۰ پوندی برای اقشار آسیب‌پذیر را پیشنهاد کرده‌اند اما با توجه به استعفای بوریس جانسون و بلاتکلیفی دولت، این طرح نخستین دستور کار نخست‌وزیر جدید برای این بحران سخت خواهد بود. تاکنون احزاب کارگر و لیبرال دموکرات، پیشنهاد قطع قبوض شهروندان در شرایط فعلی را داده‌اند اما هر دو کاندیدای نخست‌وزیری آن را رد کرده‌اند. متیو تیلور، مدیر اجرایی کنفدراسیون خدمات درمانی انگلیس معتقد است: «کشور با بحرانی حقوق بشری روبه‌رو است و بسیاری از مردم چاره‌ای جز انتخاب میان‌وعده غذایی یا گرم کردن خانه‌های‌شان نخواهند داشت. به همین خاطر می‌‌توان پیش‌بینی کرد که زمستان امسال با رکورد تلخی همراه خواهد بود.» اوضاع در بریتانیا تا حدی وخیم شده است که کارشناسان اقتصادی در مقاله‌ای چاپ شده در  دیلی‌اکسپرس، مردم را به خوردن غذاهای کپک‌زده نیز توصیه کرده‌اند. به گزارش ایسنا، در این مقاله تأکید شده تاریخ روی مواد غذایی بهترین تاریخ مصرف است و استفاده از این مواد پس از این تاریخ، حتی اگر کپک داشته باشند بی‌خطر است.

از تعطیلی مشاغل تا اعتصاب خط ریلی

تعطیلی بیش از ۴۰۰ هزار شغل در نتیجه افزایش بهای انرژی، هشدار دیگری است که صاحبان صنایع برای ماه‌های پیش‌روی بریتانیا اعلام کرده‌اند. به گزارش ایندیپندنت، از هر سه شغل خرد در انگلیس یک مورد در آستانه ورشکستگی قرار دارد که به گفته کارشناسان این شرایط می‌‌تواند بحران پیش آمده در دوران شیوع کرونا را در انگلیس با همان حجم تکرار کند. فدراسیون مشاغل خرد (FBS) در بیانیه‌ای با اعلام افزایش هزینه‌ها به عنوان تهدید بالقوه مشاغل، پاییز و زمستان را برای این اصناف خاکستری توصیف کرده است.

روث گریگوری، تحلیلگر اقتصادی انگلیس معتقد است: «انتظار می‌‌رود این روند افزایشی تا نوامبر سال آینده فشار بر خانوارها را بسیار بیشتر کند. در نتیجه بسیاری از مشاغل نمی‌توانند همزمان کاهش تقاضا و افزایش قیمت‌ها را تحمل کنند و به همین خاطر دچار ورشکستگی خواهند شد.»

در نظرسنجی اخیر این فدراسیون حدود ۱۴،۷ درصد مشاغل خرد و متوسط معتقدند قادر به تأمین بهای انرژی نیستند و چاره‌ای جز تعطیلی یا اعمال محدودیت و تعدیل نیروها ندارند. در آمار دیگری از هر ۱۰ شغل، ۹ موردشان این افزایش قیمت‌ها را برای خود، بحرانی خوانده‌اند. مک تاگ تحلیلگر اقتصادی نیز معتقد است: «کشور نیازمند حمایت سریع و مستقیم دولت در حوزه انرژی و تعرفه‌ها و مالیات‌ها است.» در این شرایط سخت اعتصاب کارگران ریلی در سراسر بریتانیا نیز بار مضاعفی بر دوش مردم و دولت وارد کرده است. این اقدام نیز در ادامه اعتصاب‌های تابستانی و در اعتراض به دستمزدها اعلام شده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سوخت فقر روزنامه ایران بحران انرژی افزایش بهای بهای انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۰۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش فشارها برای استعفای سوناک

 پس از شکست سنگین حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات شوراهای شهر، نتایج یک نظرسنجی صورت گرفته نشان می‌دهد که نیمی از مردم این کشور خواهان استعفای ریشی سوناک از مقام نخست وزیری هستند.

به گزارش ایرنا، یافته‌های موسسه یوگاوو نشان می‌دهد که ۳۹ درصد از مردم انگلیس معتقدند سوناک باید پیش از برگزاری انتخابات سراسری، کناره‌گیری کند؛ ۴۰ درصد چنین عقیده‌ای ندارند و ۲۱ درصد هم بی‌تفاوت هستند.

سوناک در واکنش به شکست سنگین حزب حاکم محافظه‌کار در انتخابات شوراهای شهر انگلیس که پنجشنبه گذشته برگزار شد، اعتراف کرده است که در انتخابات آتی پیروز نخواهد شد.

او با بیان این پیش‌بینی که حزب کارگر به رهبری «کی‌یر استارمر» کرسی‌های پارلمانی بیشتری را در انتخابات تصاحب خواهد کرد، اما مدعی بروز پدیده «پارلمان معلق» شده است.

پارلمان معلق در شرایطی پدید می‌آید که هیچ‌کدام از احزاب سیاسی انگلیس نتوانند اکثریت ۶۵۰ کرسی مجلس عوام (۳۲۶ کرسی) را به دست آورند. در صورت بروز این وضعیت، حزبی که بیشترین کرسی‌های مجلس عوام را به دست آورده است برای تشکیل دولت باید با یک حزب دیگر ائتلاف کند.

سوناک در گفت‌ وگو با نشریه تایمز چاپ لندن ادعا کرد که ائتلاف حزب کارگر با یکی از احزاب لیبرال دموکرات، سبز و یا حزب ملی اسکاتلند برای کشور «فاجعه‌بار »خواهد بود. وی گفت: کشور به تجارت سیاسی نیاز ندارد، بلکه به اقدام نیاز دارد. ما تنها حزبی هستیم که برای تحقق اولویت‌های مردم برنامه داریم.

نخست وزیر انگلیس همچنین در یادداشتی برای نشریه دیلی‌تلگراف ادعا کرد که کلید آبادانی و رونق اقتصادی کشور تنها در دست محافظه‌کاران است.

وی مدعی شد: تحولات چند هفته اخیر انتخاب روشنی را در برابر مردم قرار داده است؛ برنامه حزب محافظه‌کار در مقابل بی‌برنامگی حزب کارگر، اقدامات اصولی و جسورانه محافظه‌کاران در برابر عقب‌نشینی‌های حزب کارگر، سابقه عمل به وعده‌ها در مقابل بازی‌های سیاسی، رهبری متمرکز بر آینده کشور در مقابل حزبی که وسواس زیادی به صحبت در مورد گذشته دارد.

سوناک ادعا کرد: خواه اقتصاد، مهاجرت، رفاه یا دفاع از قلمرو انگلیس باشد، محافظه‌کاران برنامه‌ای دارند که کار می‌کند، اما حزب کارگر هیچ‌ برنامه‌ای ندارد.

با این حال رهبر حزب کارگر خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شده است. او هفته پیش در جمع خبرنگاران و حامیان حزب کارگر گفت: «ما خواهان برگزاری انتخابات سراسری هستیم. می‌خواهیم در انتخابات پیروز شویم و کشور را در مسیر پیشرفت قرار دهیم». استارمر تصریح کرد که نتیجه انتخابات شوراهای شهر نشان می‌دهد که حزب محافظه‌کار حتی یک روز هم نباید در دولت بماند.

بر اساس نتایج اعلام شده، حزب کارگر در انتخابات شوراهای شهر موفق به کسب یک هزار و ۱۵۸ کرسی شد که ۲۳۲ کرسی نسبت به انتخابات دور قبل افزایش نشان می‌دهد. در مقابل حزب حاکم محافظه‌کار با از دست دادن حدود ۵۰۰ کرسی، شکست سنگینی را تجربه کرده است.

نخست وزیر انگلیس هنوز زمان برگزاری انتخابات سراسری را که باید حداکثر تا پیش از ۲۸ ژانویه ۲۰۲۵ (۹ بهمن) برگزار شود اعلام نکرده است. انتخابات در انگلیس طبق یک سنت دیرینه، در فصل بهار یا پائیز برگزار می‌شود اما سوناک می‌گوید که این رویداد سیاسی زمانی خواهد بود که گزینه‌ها برای مردم روشن باشد.

این اظهارات او گمانه زنی‌ها درباره احتمال برگزاری انتخابات تا پیش از تعطیلات تابستانی پارلمان را افزایش داده است. سوناک هم این ایده را نه رد و نه تائید کرده است.

به هر روی مردم انگلیس ظرف ماه‌های آینده پای صندوق‌های رای خواهند رفت تا درباره سرنوشت سیاسی این کشور تصمیم‌گیری کنند و طبق بیشتر نظرسنجی‌ها حزب حاکم محافظه‌کار روزهای پایانی خود را در قدرت سپری می‌کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارتش انگلیس ۲۰۰ ماموریت جاسوسی بر فراز غزه انجام داده است
  • خبر بنزینی دولت؛ دارندگان کارت سوخت بخوانند
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • واردات خودرو باید شتاب پیدا کند!
  • افزایش فشارها برای استعفای سوناک
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود